A nagy lomtalanítás

Készült: 2012. 02. 04.

Február 4-5.

Február első hétvégéjén, amikor a Kagyu Base Project elkezdődött – a világ tán legnagyobb Gyémánt Út buddhista központjában, egy huszárvágással kb. egy nap alatt leesett az idei téli szezon teljes hómennyisége. Ha valaki azt gondolná, hogy ez a legkisebb mértékben is hátráltatta a munkát, jelentjük: súlyos tévedés.

csapat

Mint minden közös programunk, ez a munkahétvége is közös reggelivel indult, aztán a csapat egyik fele a pincékben és egyéb raktárterületeken, a másik fele pedig az oda vezető úton bontakozott ki.

KBP funny 01 WalkerEzt a hétvégét nyugodtan nevezhetjük a nagy lomtalanításnak, mert olyan ajtók is kinyíltak, amelyek csak ritkán tárulnak fel. Hihetetlen kincsek bukkantak elő a sötétből. Régi társasjátékoktól elkezdve a használaton kívüli kályhacsőig minden, mit még csak el sem tudnátok képzelni. Olyan fontos tárgyak, mint a színes „meztelennős” montázs, valamint Dénes régi rezsója.

Persze az emberek nem bírtak magukkal, kényszeresen kihasználták az egy hétvégébe sűrített téli sportokat a hógolyózástól a hóemberépítésen keresztül a hófociig.

zsuzsaDélben Zsuzsánk állt a merőkanál végén (… megfigyelők szerint nagyon tetszik neki ez a szerepkör – a szerk.) A kiadós ebéd után pedig megkezdődött az alászállás.

A Kisitália alatti katakombákat rendeztük: takarítás, faljavítás, festés és utolsó fázisként a hólapátolás. Valódi tértisztítás volt ez a javából. A tér valóban az örömtől vibrált, és ebből a vibrációból olyan formák ugrottak elő, mint Robi DarthVader és Nipisti Bádogember, meg a Huszár utca aljzatbetonját őrző gonosz manó, akit mi is csak a kalapjáról ismertünk fel, mert ki kellett kerülni…(de nem lövöm le a poént, nézzétek meg a képeket).

a-team

Az egész napos munka, cipekedés és játék estére már nyomot hagyott az embereken, de ezt az örömteli fáradságot, azt hiszem, egyikünk sem cserélné el…

» Képek a hétvégéről

Blogarchive

Kagyu Base Project

Az örömre építünk!

 

Kapcsolat

​+36 20 349 89 89


E-mail:

info@buddhizmusma.hu