Egy éve érkezett...

Készült: 2013. 07. 23.

KBP funny 13 walle

Ma volt 1 éve pontosan, hogy Mr. Vasmarok 1 órás idegtépő hanggal járó farolással landolt az Országos Centrum udvarán, hogy aztán a következő hetekben legyalulja a régi épületrészeket. Elmondhatjuk, hogy ez egy igazi sikertörténet volt, vagy másképpen: az elvárt munkát 100%-ban teljesítette: eltűntek a belső falaink – amelyek elválasztást képeztek a térben – a jövőben építendő új épületrészektől, mely jövő már itt is van, elérkezett, azaz az új falak már állnak, pár hónap és jön az átadási ceremónia. Azóta már csak emlék a kolesz, a régi büfé, a raktárak. Ami megmaradt, azok a régi kockakövek, amelyek azóta új életet kezdtek, és reinkarnációjukban a Kagyu Base szellemiségének mérföldkövei, melyek bejárták már szinte az egész világot és teszik ezt a mai napig. Számtalan különböző színvariációban juthatunk hozzá a Centrum egy-egy kis szeletéhez, így kapcsolódva ehhez az építkezéshez, közös munkához, mely Láma Ole elmondása szerint szellemiségében, hozzáállásban az Európa Centrumhoz mérhető.

Köszönjük az eddigi munkátokat, külön köszönet a roadshow-knak is otthont adó vidéki centrumoknak! Remek dolog, hogy így közösen tudtunk ebben dolgozni!

S bár ez relatív szinten egy építkezés sok anyagi dologgal, abszolút szinten ez egy Centrum lesz a megvilágosodás felé vezető úton, barátsággal, "az örömre építve".

És íme egy idézet a jóslattal, az 1 évvel ezelőtti blogunkból, melynek teljes terjedelmét az alábbi linken tudjátok elérni:

"Az udvaron pedig várjuk az új lehetőségeket, a semmiből kinövő új épületszárnyat, a még szebb látványt, jobb elrendezést, a nagyobb megmozdulásoknak is otthont adó helyiségeket. Addig viszont kerüljük el messziről, mert napközben a munkások szaggatják szét az épületdarabokat, éjszaka pedig titokban a Major Peti ró köröket a harckocsinak látszó behemóttal. S habár még egy jó darabig palánkokkal körülvéve zajlanak a napok, de mint minden, ez is gyorsan el fog múlni, higgyétek el."

» Olvasd el a teljes bejegyzést!

Blogarchive

Kagyu Base Project

Az örömre építünk!

 

Kapcsolat

​+36 20 349 89 89


E-mail:

info@buddhizmusma.hu