Good bye Dzsimi

Készült: 2012. 03. 04.

Március 3-4.

Ez a terjengő csatornaszag igazán próbára tesz minket. Minden nap eszembe jut Lahu mély tanítása, amelyet a téli lábszagról adott: a cipőszagnak is csak ürességtermészete van... Na mindegy, lényeg, hogy elég versenyképes ezzel a csatornaszaggal. Nem baj, legalább több érzékszervünkkel élvezhetjük az elmúlás, az átalakulás folyamatát.

Ezen a hétvégén Dzsimit (Gym: tornaterem – a szerk.) költöztették a fiúk. Dzsimi régi jó barátunk, sokat tett az egészségünkért és azért, hogy a rendületlen Gyémánt Út-gyakorlók kemény izmokkal és feszes popókkal rendelkezzenek.

Nyilván a történethez hozzátartozik a hová is, hiszen hová nélkül most bajban lennénk. Jó pár hétig próbáltunk megoldást, illetve megfelelő helyet találni az izomacélosításra. Májki, Tündi és Gyuri nagy erővel kutatták fel a helyi pincevilág lehetőségeit. A legtökéletesebb megoldásnak a Munkás utcai főbejárattal szemben lévő pincehelyiség mutatkozott, de a tulajdonosa egyszerűen elérhetetlennek bizonyult. Hónapokig nem válaszolt az e-mailekre, telefonokra. Szó volt róla, hogy régi ismerőseinknél – és alkalmi VIP helyszínünkön –, a braziloknál kapunk valamekkora helyet, de a gépek jövőjét ez még mindig nem oldotta meg. Ez idő alatt nagyon vicces történetek kezdtek keringeni a Huszárban, például az, hogy minden lakásba beállítunk egy gépet, így emeljük magasabb szintre a centrumlakók nyitottságát a megszakítatlan köredzések segítségével...

Aztán kb. két nappal a költözés előtt előkerült a Munkás utcai pinyó tulaja, és Dénes bevonásával komoly engedményeket értünk el az egyébként is barátinak számító bérleti díjból.

Azt hiszem a Buddhák megint nagyot kacaghattak rajtunk, ahogy izgultunk Dzsimiért, míg végül elhúzták a fátylat a legjobb megoldásról... A lényeg, hogy szombaton csodálatos férfijaink tonnákat mozgattak meg, és minden gépet beállítottak az új helyére. Dzsimi valódi űrt hagyott maga mögött a Huszárban, ahol aztán a bontáshoz és egyéb romboláshoz értő szakik, mint Németh Michelangelo Pisti és Major Faltörő Péter kibontakozhattak. Elég történelmi pillanat volt, amikor megkezdték a Gym falának átütését, ami gyorsabban ment, mint ahogy többen gondoltuk. Nem úgy, mint a szintén e hétvégi gyerekfarsangra tervezett öt kiló csörögefánk, amelynek nem kelt meg a tésztája.

Dombi Zsuzsi, Dani, Trebi és Reni próbálgatták ébresztgetni, sikertelenül. Ezért aztán komoly metamorfózison ment át. Életpályájáról annyi elmondható, hogy előbb fonott kalács, majd puding alaptészta lett belőle, de semmilyen formában nem sikerült életet lehelni belé és fogyaszthatóra varázsolni, így egy hirtelen mozdulattal hozzásegítettük, hogy megtapasztalja az elmúlás állapotát...

» Képek a hétvégéről

Blogarchive

Kagyu Base Project

Az örömre építünk!

 

Kapcsolat

​+36 20 349 89 89


E-mail:

info@buddhizmusma.hu