Mindblowing

Készült: 2012. 04. 02.

Március 31.

csopi

Ha a tudatunk is olyan gyorsan alakul át, mint a Huszár utca, egyetérthetünk abban, hogy nem lesz gond. Na jó, néhányunknak szüksége lesz még pár eonra a szivárványfényig, de azért látványos az átalakulás. Az országos központ megmutatta összetartó erejét, hiszen több város is Eger, Pécs, Gyöngyös, Paks – csatlakozott a Kagyu Base Projecthez, vagyis az országos központ átépítéséhez. Közel száz gyakorlólendítette mozgásba a munkálatokat, így megint visszaköszönt az a múlt hétvégén megjelenő tendencia, miszerint a hétvégére tervezett munkálatokkal már első estére végeztünk. Pedig ezen a hétvégén is bőven volt munka: elköltöztettük a büfét, amelynek során a srácok komoly offenzívát indítottak a bentlakó ☺ egérkolónia elriasztásáért. Konkrétan szétrombolták a szekrényeket – minden atomjaira hullott. A gépeket az udvaron pucolták ki, hogy aztán tisztán kerüljenek az új helyükre. Na de nincs mese, száz dolgozó embernek enni kell adni, különben még a végén parasztlázadás lesz: hupsz, a régi büféraktárba került a tűzhely és a zsámoly, ahol Kruppa Peti és Trebi – kedves segítőik társaságában – tárkonyos ragulevest és somlói galuskát készítettek...de milyet!... 

Eközben a fiúk megbontották kedves kis verandánk tetejét, ami a kb. 60 km/órás szélben nem volt egyszerű. Izgalmas pillanat volt, amikor a műanyag tető alá kapott a szél, volt egy kisebb jajveszékelés (tényleg csak apró, de a városi lányoknak ez is sok – a szerk.)

moniA központ minden szegletében történik valami. Az új büfében a lányok szorgosan takarítanak, ki párkányt, ki ablakot, míg a régi büfé eközben kárpitos műhellyé alakul. Ugyanis 28 széken kellett kicserélni az üléshuzatot. Egri Dóri és Juci méretre szabták a huzatot és a „fél ország" széket javított. Nagyon vicces látvány volt, ahogy az irodisták, grafikusok, orvosok, jogászok, újságírók és egyéb fotelkoptató népség bontotta a régi kárpitot, szedte a régi kapcsokat, majd különböző technológiákat alkalmaztak arra, hogyan feszüljön a bőr minél szebben a fára – egyes megfigyelők szerint ennél a munkafázisnál tolongtak a legtöbben, az emberek konkrétan lesben álltak a tűzőpisztolyért. Ja, a kék és a piros pisztolyt „dekor" felirattal vigye vissza a valaki Rolandnak, mert nagyon hiányozni fog a dekorraktárból!!! – Köszi.

karpit 
Az új büfé valami hihetetlen gyorsasággal készül. Az embernek olyan érzése támad, mintha Robi egyik filmjét nézné, ahol egyik pillanatról a másikra valami ügyes effekt hatására hipp-hopp, minden egy pillanat alatt jön létre. Mintha nem is a valóság lenne. Milyen valóság? Ülj le, egyes... Na mindegy, a lényeg, hogy az egyik sarokban Nipisti szereli a valamit, másik oldalon Csillus festi a nagy fekete falat (nyugi, nem valami fura szertartáshoz készül), a harmadikban meg Orcsik Imi tapétáz...ne már, most mostam fel harmadjára, az ott meg egy „direktelkerített rész", konkrétan a ragasztón állsz....o-O

lori

Az udvar eközben úgy néz ki, mint egy szeméttelep, ahol az erre képzett guberálók hozzáértő kezekkel válogatják, mi értékes, mi nem. Dénes, Masi és Feri bontják a zsírt, na nem aerobikkal, hanem zsíroldóval, eközben Ervinék körbebontották a tetőt. Olyan sokan vagyunk, hogy szinte követhetetlenül gyorsan zajlik az átalakulás. Délutánra eltűnt a régi büfé, mintha soha ott sem lett volna, és az esti vacsit már a gyönyörűen megterített asztaloknál fogyaszthattuk a vadiúj büfénkben, amit méltóképpen sikerült megünnepelnünk. Előkerült egy tizenkét évvel korábbi videó, amelyen Láma Ole és Caty körbejárják a frissen megvásárolt centrumot, ami még most is mind-blowing, vagyis észbontó, ahogy Caty nevezte akkor (itt tudod megnézni). Ezután pedig megnéztük a Nagyvárosi túlélő – Andor Bear második részét (ha még nem láttad, katt ide) A szombat estét Masi ünneplésével zártuk, miután belépett a 4.0-ás dimenzióba. Kedves barátja, Nipisti köszöntötte fel – azok jártak el bölcsen, akik hátrébb álltak, maradjunk ennyiben ;)

A szombat persze fergetegpartyval zárult, amiről szintén a mind-blowing juthat sokak eszébe, de nyugi, a topsecret raktárban még sok hely van...

buli 

Április 1.

ereklyeMivel a munkálatok nagyobb részét a szorgos hun hadsereg már szombaton elvégezte, így több idő maradt a kifinomultabb munkálatokra. Így például a szobortöltő raktár költöztetésére. Mennyi kincs! Bele sem gondolunk a hétköznapokban, hogy felbecsülhetetlen ereklyék mellett isszuk a sört...

A vasárnap csendesebben, nyugodtan telt. Polcok kerültek a helyükre, és a zsámolytűzhely is megszabadult a megannyi meditációs és munkahétvége során szerzett zsírfátylaitól.

Páran lementek Becskére, hogy megmutassák csodás elvonulási központunkat Birgitnek, a Brémából érkezett buddhistának, aki azért kitett magáért a munkahétvégén, így téve még nemzetközibbé centrumunkat – bocs Mar, Amnon és a többiek, de ti már magyarnak számítotok.

Becske mindig csodás. Az idő kristálytiszta és hideg volt. A mélykék égbolton fekete-sárga felhők úsztak át, amelyek mögül a hold olykor előbújt. A sztúpa fölött pedig két óriási fekete madár körözött.
 

» Észbontó képek

» Mégtöbb észbontó kép 

Blogarchive

Kagyu Base Project

Az örömre építünk!

 

Kapcsolat

​+36 20 349 89 89


E-mail:

info@buddhizmusma.hu