Planking, és a rombológépek

Készült: 2012. 06. 04.

Április 29- május 1. 

IMG 4957

E hétvége előtt párunknak az az érzése támadt, hogy a „világok harca” válik majd valóra ezen a hétvégén. Most fordult elő ugyanis először, hogy a becskei és a budapesti munkahétvégét egy időpontra hirdettük. Annak érdekében, hogy senki ne érezze magát a „majmok bolygóján” arra a konszenzusra jutottunk, hogy az első két nap Becskéjé, a másik kettő pedig a KagyüBaseProjekté.

IMG 5014

Erre a hétvégére kincsvadászatot és – mentést terveztünk, vagyis megpróbáltunk minden még felhasználható dolgot megmenteni a VIP és a Kollégium kiüresedett szobáiból.

 

Fura érzés nézni, ahogy szétbontotva a parketták rétegeit konkrétan egy száz évvel (legalábbis annak kinéző) padlózat köszönt ki ránk, hát viszonylag új generációkra. Szóval megmutatta magát a hely, előbukkantak a régi történetek, legendák a kezdetek bentlakóiról, előkerült fényképekről, amelyekről kiderült, hogy a Huszár tulajdonképpen a Melrose Place... na ezt hagyjuk. Lényeg, hogy egy ilyen hétvége minden perce átadás. Az egyikünk egy bojlert ad át egy létrálól, a másikunk annak tudományát, hogyan kell megtisztítani slaggal a koszos mosdókagylókat, a harmadik pedig régi történeteket mesél arról, hogy mekkora idealizmussal tették le azokat a parkettákat, amelyeket most kell éppen felverni.

IMG 4944

Az idealizmus köztünk a közös többszörös.

IMG 5017Azt hiszem abban egyet érthetünk, hogy ez az erős fiúk és szorgos lányok hétvégéje volt: a srácok csákányokkal és feszítővasakkal, mint az igazi rombológépek feszgették fel a parkettet, a csajok pedig pakolták alóluk a sittet.

Megint kicsit cigányfesztivál volt a hangulat, minden sarokban hulladékok, szemét vagy valami nagyon fontos kincs, amivel még majd dolgozik valaki valamikor. A kolisok sok cuccot szelektáltak, amikor kiköltöztek a turkálómániások nagy örömére. Láthatóan sokunkban fellobbant az az előző életünk, amelyben letettük azt a fogadalmat, hogy csak mások által levetett ruhákat ölthetünk. :)

IMG 5012

Sok munka és bohóckodás. Ez jellemzi a budapesti munkahétvégéket. A sok munkáról megnézhetitek a fotódokumentációt. A hülyülésről pedig csak annyit, hogy Tibi megint elemében volt, mert a napot egy planking rekorddal kezdte és ezen kívül átélt még szent pillanatokat...

Május elsejéről már a munkát ünnepeltük, azt, amit előző nap elvégeztünk, mert megint csak apró simítások maradtak, így volt idő olyan hasznos dolgokra is, mint a meditáció vagy a katasztrófafilmek megtekintése a youtubeon... mindenkinek megértésétől függően ;)

Blogarchive

Kagyu Base Project

Az örömre építünk!

 

Kapcsolat

​+36 20 349 89 89


E-mail:

info@buddhizmusma.hu