Kagyu Base első lépések - Becske

Készült: 2012. 07. 01.

Júliusban megérett a dolog arra, hogy ország-világ előtt népszerűsítsük a Kagyu Base projektet.

Azt már tudtuk, hogy egy standot akarunk készíteni a becskei nyári kurzusra, de hogy milyet, az egészen az utolsó pillanatig nem volt világos számunkra. Bizonyos dolgokat előkészítettünk: a részletgazdag makettnek, a Bear Andor fotófalnak, a paravánnak, a molinónak, a plazmatévének, a kisfilmeknek és a szórólapoknak biztos volt a helyük a standon... Viszont – mint mindig – most is hagytunk teret némi spontaneitásnak! A kurzus előtt pár nappal, a „kis Huszár utca" építése közben megszületett a színes, festett Kagyü Kő ötlete, ami rögtön az építkezés szimbólumává vált. Később a magyar és külföldi központok is nagy örömmel vásárolták a dekoratív, grunge stílusú köveket. Mindenkit inspirált a projekt ily módon történő támogatása és az a tudat, hogy egy darabkát magával vihet a magyar országos közontból.

Végül felépült a Kagyu Base stand. Az eredeti Kagyu Base Macskakövekkel kirakott 5 m2-es sarok, a homlokzat gyönyörű mintázatáról készült molinó és az eredeti „Huszár utca" feliratú utcatábla elhitették velünk, hogy nem is Becskén vagyunk. :)

Közületek sokakkal meg tudtuk osztani a projekt jelentőségét. A legkülönlegesebb pillanat az volt, amikor maga a 17. Karmapa és Láma Ole személyesen látogatták meg a standot.

Mosolyogva, mély érdeklődéssel halgatták végig a történetünket! Minden klappolt!

A kurzuson kiterjesztettük standunk szárnyainak határait a párszáz méterrel odébb található nagyszínpadig. Itt egy rövid prezentáció keretein belül Láma Oléval és néhány magyar barátunkkal bemutattuk múltunk, jelenünk és jövőnk jelentőségteljes aktivitását és terveinket....

Blogarchive

Kagyu Base Project

Az örömre építünk!

 

Kapcsolat

​+36 20 349 89 89


E-mail:

info@buddhizmusma.hu