Elkezdtük!

Készült: 2012. 07. 23.

Megérkezett!Ma reggel megállíthatatlanul elérte a mulandóság a kézi munkával már előkészített, lecsupaszított, lebombázott, világháborús viszonyokat mutató U alakú épületrészt, mikor a lánctalpas behemót (akit Bear Andor Wall-E nagybátyjának fajmeghatározott) bemasírozott az udvarra. Ez nem volt olyan egyszerű mutatvány. A gépszörny gyakorlatilag minden fizikai szabályt felrúgott azzal, ahogy áttuszkolta magát a kapu alatt.

 

A bejutás művelete a horror-pszichothrillerekből ismert, tanórán a táblát karcoló krétával ideggyengeséget okozó, karistoló hanghatásokkal járt, de ez a legkevésbé sem zavart senkit. Szombaton már tartottunk egy tájékoztatót a környék lakóinak, de nem kell aggódnunk azok miatt sem, akik nem jöttek el, hogy nem értesülnek az eseményekről.

 

Hang és képhatások: 
(Videó megtekintése csak saját felelősségre! Az esetleges halláskárosulásért nem vállalunk felelőséget!) 

img 3143Hőn szeretett (és már kissé megkopasztott) büféépületünk a munkások keze és a gépszörny karmai alatt gyorsan átadta magát az elmúlásnak. A buddhisták pedig beszorultak a palánkok mögé, ahol a centrum élete háborítatlanul zajlik tovább a közös meditációkkal, tanításokkal és hamarosan egy fergeteges bulival.

 

Az udvaron pedig várjuk az új lehetőségeket, a semmiből kinövő új épületszárnyat, a még szebb látványt, jobb elrendezést, a nagyobb megmozdulásoknak is otthont adó helyiségeket. Addig viszont kerüljük el messziről, mert napközben a munkások szaggatják szét az épületdarabokat, éjszaka pedig titokban a Major Peti ró köröket a harckocsinak látszó behemóttal. S habár még egy jó darabig palánkokkal körülvéve zajlanak a napok, de mint minden, ez is gyorsan el fog múlni, higgyétek el.

 

img 3164

 

» Képek az építkezés első 

» Vicces képek

 

Blogarchive

Kagyu Base Project

Az örömre építünk!

 

Kapcsolat

​+36 20 349 89 89


E-mail:

info@buddhizmusma.hu